Normann Copenhagen Confetti gulvtæppe, 200x300 cm
Normann Copenhagen Confetti gulvtæppe, 200x300 cm
Confetti gulvtæppe fra Normann Copenhagen i multifarvet mønster, som kaskader af konfetti i vævet blød bambussilke. Gulvtæppet har et luksuriøst udtryk med et fint farvespil, der understreger bambussilkens glasfulde og changerende overflade. Confetti gulvtæppe fås i 5 farvenuancer.

Brug Confetti som det bløde samlingspunkt i din indretning og skab et luksuriøst og stemningsfuldt rum med kulør.
Fås i farverne grøn, turkis, gul, rød og lilla

Mål: L: 300 x B: 200 cm
Materiale: Bambussilke
Rengøring og vedligeholdelse: Tæppet kan renses
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Confetti gulvtæppe, 200x300 cm

DKK 8.999,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0