Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Normann Copenhagen Day vægur
Normann Copenhagen Day vægur
Normann Copenhagen Day vægur
Normann Copenhagen Day vægur
Normann Copenhagen Day vægur
Norman Copenhagen Day vægur er i et minimalistisk og ikonisk formsprog med en underspillet stemning af elegance. Der er kælet for detaljerne og formen har en diskret tredimensionel effekt, som gør Day uret interessant at kigge på fra forskellige vinkler.

Uret er smukt og giver ethvert hjem en moderne og klassisk stemning. Det fås i fire flotte farver: En klassisk lysegrå, en flot og smuk mørkerød, en elegant sort og en fræk klar blå.

Mål:  Ø28 cm
Materiale: Stål, glas, aluminium

Bruger ét AA batteri – ikke inkluderet.
Rengør med en fugtig klud.

Designet af Simon Legald
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Day vægur

DKK 699,00

   Ikke på lager
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0