Normann Copenhagen Form Armchair, Messing
Normann Copenhagen Form Armchair, Messing
Normann Copenhagen Form Armchair, Messing
Normann Copenhagen Form Armchair, Messing
Form Armchair med messing ben fra Normann Copenhagen. Stolen er enkel og stilfuld i sit design med en formskal som sæde med armlæn og ben i messing.

Brug stolen som spisebordsstol i stuen eller køkkenet. Stolens form med armlæn gør den til en behagelig stol ved spisebordet eller som kontorstol i arbejdsværelset.

Stolen er nem at rengøre, da den blot skal rengøres med fugtig klud.

Materiale: plast og lakeret stål.

Mål: H: 80 x L: 56 x D: 52 x SH: 44 cm
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Form Armchair, Messing

DKK 2.499,00

   På lager
Antal
Relaterede varer
by Lassen Chair - spisebordsstol, tekstil
by Lassen Chair - spisebordsstol, tekstil Før DKK 4.995,00
DKK 3.996,00
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0