Normann Copenhagen Grant gulvlampe
Normann Copenhagen Grant gulvlampe
Normann Copenhagen Grant gulvlampe
Grant bordlampe i et klassisk design. Lampen har et sofistikeret og elegant look, der er perfekt som bordlampe i stuen ved sofaen eller lænestol. Lampen er en god læselampe med et behagelig atmosfærisk lys. Grant væglampe fås i messing og sort.

Grant er en kollektion af lamper til væg, loft, gulv og bord. Designet er klassisk med en bred stilistisk appel. Lampeskærmens form på lamperne er inspireret af Københavns ikoniske gadebelysning. Lamperne er designet med en poleret overflade med fin detalje af granit. Det giver lampen et smukt og elegant look. Kollektionens belysning er med LED-lyskilde med spredeglas, der giver et behageligt lys, som ikke blænder. Kommer med stofledning.

Materiale:
Granit, metal

Mål & Vægt:
H: 136 x Ø: 24 cm  
2,5 kg

Lyskilde:
GX53 klik fatning
LED 4kWh/10.000h
Pære er inkluderet
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Grant gulvlampe

DKK 4.999,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0