Normann Copenhagen Grow sofabord – large
Normann Copenhagen Grow sofabord – large
Normann Copenhagen Grow sofabord – large
Normann Copenhagen Grow sofabord – large
Grow sofabord er i et enkelt og klassisk design. Grow er fremstillet i massivt egetræ med fasede kanter og ovale bordben der demonstrerer, at der er tale om et luksuriøst møbel.

Sofabordet fås i to nuancer massivt eg, en mørk og bejdset eg samt en lys eg. Overfladen på bordet er beskyttet med en klar og mat lak.

Grow sofabord simple silhuet er perfekt til ethvert hjem, med forkærlighed til moderne og tidsløst design. Sofabordet alsidig design passer til de fleste sofaer og giver utallige muligheder til indretningen.

Materiale
Bord: Massivt lakeret eg /
Rengør med fugtig klud.

Mål:
H: 40 cm
L: 120 cm
D: 70 cm

Designet af Normann Copenhagen / Simon Legald.
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Grow sofabord – large

DKK 5.999,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0