Normann Copenhagen Heima Plate
Normann Copenhagen Heima Plate
Normann Copenhagen Heima Plate
Fin plate/plade fra Normann Copenhagen i støbejern.
Pladen har en blanding mellem et råt og stilrent udtryk.  Brug pladen som underlag på Heima lysestagerne og undgå at stearin på din bordplade eller din vindueskarm. Denne platte er en del af Heima serien som er designet af Francis Cayoutte.

Størrelse og vægt:
Bredde: 23 cm
Højde: 2 cm
Vægt: 1,5 kgVis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Heima Plate

Før DKK 249,00
DKK 199,20
Spar DKK 49,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 12-11-2019.

   Ikke på lager
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0