Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Normann Copenhagen Herit armstol, røget eg
Normann Copenhagen Herit armstol, røget eg
Normann Copenhagen Herit armstol, røget eg
Normann Copenhagen Herit armstol, røget eg
Herit armstol fra Normann Copenhagen er i et klassisk design med detaljer og referencer til den danske møbeltradition og historie. Stolens stel er i eg med sæde og rygstykke i plast,  som giver det klassiske look et tvist.

Stolens plastik dele er støbt med en kerne af skum. Denne innovative teknik gør det muligt at lave stor variation i tykkelsen, der skaber den bedste siddekomfort og konstruerer designes kurvede linjer.

Stolen anbefales som spisebordsstol i køkkenet eller stuen, samt som stole i et mødelokale på et kontor. Herit stolens sæde og ryg med armlæn fås i følgende farver: Grå, hvid, sand og sort, samt grøn.

Mål:
H: 81,5 x W: 60 x D: 51 x SH: 45 cm

Skal: Plastik
Ben: Røget eg
Rengør med en fugtig klud.

Herit kommer samlet

Designet af Simon Legald
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Herit armstol, røget eg

Før DKK 3.699,00
DKK 2.959,20
Spar DKK 739,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 26-01-2020.

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0