Normann Copenhagen Hi Cushion, Hør

DKK 599,00
På lager
Sæt kulør på boligen med Hi, et enkelt men utraditionelt pudedesign, der kommer i alle regnbuens farver. Designet defineres af en specialdesignet knap, som trækker i tekstilet og skaber bløde, organiske kuver.

Den særlige knap, der bryder Hi pudens flade, er et aflangt profil i mat plast med form som H eller I - alt efter hvilken vej man iagttager det. Tilsammen danner de to bogstaver pudens imødekommende navn "Hi". Knappen er holdt i samme nuance som tekstilet og er stramt monteret, så stof og fyld blidt modelleres til en voluminøs form. For at understrege det bløde udtryk er pudens hjørner syet med let runding. Derved undgås de typiske strittende hjørner, som typisk opstår med et almindeligt firkantet design.

Hi puden kommer i forskellige tekstiler, hvor hhv. uld og hør giver tekstilet dets  særlige karakter. Uldkvaliteten har en blød overflade med blide nuance-changeringer, der skaber et varmt, indbydende look. Hørkvaliteten, som faktisk består af 70% uld, har et dynamisk farvespil og en distinkt struktur, som frembringes med den indvævede hør. Der er altså rig mulighed for at finde en pude, der komplementerer indretningen.

Mål: H: 50 x L: 60cm
#Completliving
Instagram Shop