Normann Copenhagen Hoop knagerække
Normann Copenhagen Hoop knagerække
Normann Copenhagen Hoop knagerække
Normann Copenhagen Hoop knagerække
Hoop knagerække fra Normann Copenhagen. Hoop er en multifunktionel knagerække med et blødt design, hvor hver krog er formet som en oval ring. Hver ring kan bruges til almindelig ophæng af fx jakker, men hulrummet i ringene kan også bruges til accessories som hansker og hue.

Hoop knagerække er enkel og yderst dekorativ, der pryder entréen eller soveværelset.  Knagerækkens panel er i træ og de ovale ringene er udført i metal med en tynd profil, der samlet bringer en dybde og struktur til designet.

Designet i samarbejde med MSDS Studio

Mål & Vægt:
H: 10,5 x L: 81,5 x D: 5,3 cm 
0,7 kg

Materiale:
Ask, stål
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Hoop knagerække

DKK 799,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0