Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Normann Copenhagen Horizon spejl, Vertikal
Normann Copenhagen Horizon spejl, Vertikal
Normann Copenhagen Horizon spejl, Vertikal
Horizon er en serie af vægspejle i varierende geometriske former, der alle har en stålhylde integreret i designet. Hylden giver praktisk afsætningsplads og skaber samtidig en smuk visuel effekt.
Refleksionen i spejlet giver dybde til stålhyldens horisont, ligesom at de objekter, der placeres på hylden, fordobles ved spejlingen. Med helt enkle midler skabes en fin og dragende fornemmelse af rumlighed.
Horizon kommer i tre variationer: et horisontalt og et vertikalt spejl med form af rundede rektangler, samt et mindre cirkulært. Hylden har en mat pulverlakering i enten hvid, grå eller sart lyseblå.

Farver: Hvid og grå.

Materiale: Spejlglas, stål

Størrelse: H: 80 x L: 40 cm
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Horizon spejl, Vertikal

Før DKK 1.099,00
DKK 879,20
Spar DKK 219,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 26-01-2020.

   Ikke på lager
Antal
Relaterede varer
Andre har også købt
Normann Copenhagen Skoopbevaring Shoe Rack
Normann Copenhagen Skoopbevaring Shoe Rack Før DKK 1.699,00
DKK 1.359,20
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0