Normann Copenhagen Imprint håndklæde, Grid Lilac
Normann Copenhagen Imprint håndklæde, Grid Lilac
Normann Copenhagen Imprint håndklæde, Grid Lilac
Imprint håndklæde fra Normann Copenhagen. Håndklædet er i farven Grid Lilac(syren) med horisontale striber og fås i to størrelser.

Skab spaoplevelsen i hjemmet med håndklædeserien Imprint, der både forkæler følesansen og pryder øjet på badeværelset. Imprint håndklæderne er lavet i en blød OEKO-TEX certificeret bomuld, der strukturvæves i forskellige geometriske designs.

Håndklædeserien fås i flere farver eller i et mix af nuancer. Imprit håndklæderne kommer i størrelserne 50x100 og 70x140 cm.

Imprint håndklædeserie er lavet i OEKO-TEX bomuld. OEKO-TEX er et uafhængigt certificeringssystem for tekstil- og læderprodukter, der sikrer den human-økologiske sikkerhed inden for hele værdikæden.

Materiale: 100% OEKO-TEX bomuld
Størrelser på håndklæde: 50x100 og 70x140 cm.
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Imprint håndklæde, Grid Lilac

DKK 199,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0