Normann Copenhagen Jet hylde, 160 cm.

DKK 2.949,00
På lager
Varenummer:600996
Hylden Jet er resultatet af en designers leg med flader og produktion. Den lette aluminiumshylde har et rummeligt design og en skarpskåren industriel silhuet, som var den et stykke af en jetjagers aerodynamiske konstruktion.

Et asymmetrisk forhold mellem en horisontal og en vertikal flade danner Jet hyldens arkitektoniske design og skaber en attraktiv platform til opbevaring og udstilling.

Jet hylden laves med en teknik, der kaldes ekstrudering. Flydende aluminium presses ud gennem et specialdesignet profil og danner den 4 mm tykke hylde. Profilet har små indsnit, hvilket skaber den fine rillede overfladetekstur. Rillerne sørger samtidigt for et mere skridsikkert underlag til de genstande, der placeres på hylden.

Jet kommer med en længde på 80 eller 160 cm i farverne hvid og sort. Sidstnævnte har et metallisk præg, som stammer fra overfladebehandlingen anodisering. Anodiseringen beskytter aluminiummet og giver i tillæg den dekorative let glitrende effekt. Det rå, industrielle look gør Jet til et forfriskende anderledes bud på en væghylde.

Hylderne monteres let på væggen med de medfølgende beslag.
#Completliving
Instagram Shop