Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Normann Copenhagen Krenit Bowl, Gold
Normann Copenhagen Krenit Bowl, Gold
Normann Copenhagen Krenit Bowl, Gold
Det ikoniske design fra 1953 lanceres nu i nye metalliske versioner, hvor Krenit skålens kulørte inderside er byttet ud med funklende guld og sølv. Den forsølvede skål er inspirationskilden til de nye versioner med indersider i metalliske nuancer. De blanke metaller står i smuk kontrast til Krenit skålens matte sorte ydre og giver skålen et eksklusivt præg. Versionerne i guld og sølv er klassiske og elegante, men rammer også ind i tidens metalliske trend. Skålene vil klæde både det enkle, såvel som det mere vovede interiør og er en oplagt gaveidé.

Størrelser:
Krenit skål Ø 8,4 cm.
Krenit skål Ø 12,5 cm.
Krenit fad Ø 16 cm.
Krenit skål Ø 25 cm.
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Krenit Bowl, Gold

Før DKK 149,00
DKK 119,20
Spar DKK 29,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 26-01-2020.

   Vælg variant for status
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0