Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Normann Copenhagen Krenit Bowl, Rød
Normann Copenhagen Krenit Bowl, Rød
Normann Copenhagen Krenit Bowl, Rød
Normann Copenhagen Krenit Bowl, Rød
Den ikoniske Krenit skål designet tilbage i 1953 er stadig en klassiker. Den røde Krenit skål fås i flere størrelser og den flotte røde farve står i smuk kontrast til det matte sorte ydre, der giver skålen et eksklusivt præg. Skålen vil klæde både det enkle og såvel det vovede interiør - også er den en oplagt gaveidé.

Størrelser:
Krenit skål Ø 8,4 cm.
Krenit skål Ø 12,5 cm.
Krenit fad Ø 16 cm.
Krenit skål Ø 25 cm.

Fås også i Silver og Gold
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Krenit Bowl, Rød

Før DKK 119,00
DKK 95,20
Spar DKK 23,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 26-01-2020.

   På lager
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0