Normann Copenhagen Lust spejl, Small
Smyk væggene med geometriske figurer og refleksioner i funklende farver.
De farvede spejle kan kombineres til en forførende vægdekoration, der smukt reflekterer rummet omkring sig.

Med inspiration fra farvede blyindfattede ruder har Simon Legald skabt vægspejlene Lust. De gamle ruders statelige glasmønstre er oversat til et enkelt geometrisk formsprog og kulørte spejlglas i ædelstensnuancer. Spejlene indrammes af en klassisk egetræsprofil, som bidrager med en naturlig blødhed op imod det blanke glas.

Lust serien består af spejle i tre størrelser, som kan hænges på højkant eller på langs. Det lille Lust spejl kommer med spejlglas i sølv eller lilla. Bland de forskellige former og farver og lad dem danne en farvestrålende spejlmosaik.

Farver: Sølv, lilla.

Materiale: Spejlglas, eg.

Størrelse: H: 70 x L: 29 x D: 2,5 cm.
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Lust spejl, Small

DKK 799,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0