Normann Copenhagen Momento Table Lamp EU

DKK 2.149,00
På lager
Varenummer:505063
LED bordlampen Momento er en ny og forenklet version af den klassiske kontorlampe. I Momentos design er de typiske tekniske kontorlampedetaljer erstattet af en elegant afbalanceret arkitektur, der let positioneres efter øjeblikkets lysbehov.

Momento lampens bevægelighed er løst på en enkel og intuitiv måde ved hjælp af en simpel samling mellem en stabil base og en justerbar lampearm. Armen hviler i et rørformet greb, som tillader, at den let glides frem og tilbage samt drejes i grebet. Selve lyskilden vippes op og ned ved et greb om lampeskærmens smalle top.

Den finurligt sammenknebne lampetop tilfører noget blidt og stemningsvækkende til Momentos rene visuelle udtryk. Lampens ledning er skjult i metalarmen og tænd/sluk-knappen er diskret integreret på toppen af lampeskærmen. Sammen med den simple konstruktion skaber disse finesser et let og luftigt design.

Momento bordlampen er lavet med en energivenlig LED lyskilde og indbygget spredeglas, som skaber et pænt og behageligt lys. En softtouch lys-dæmper med tre niveauer gør det nemt at tilpasse lysstyrken.
#Completliving
Instagram Shop