Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Normann Copenhagen My Chair i sort ask
My Chair i sort ask fra Normann Copenhagen. Stolen er i formspændt askefinér med elegante ben ask. Stolen kan stables oven op hinanden i stabler af 6 stk.  Stolen leveres samlet. Gummistykkerne mellem skallen og benene samt plastdelene under benene er specielt designet til Normann Copenhagen til My Chair.

Vi rydder op på vores lager og sælger derfor de fine stole til en rigtig god pris. Stolene fejler absolut ingenting. Ring evt. for nærmere information.
8 stk. haves.

Mål:
H: 80 x L: 48 x D: 50 x SH: 44 cm

Vedligeholdelse:
Rengør med en fugtig klud
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen My Chair i sort ask

Før DKK 2.599,00
DKK 1.439,20
Spar DKK 1.159,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0