Normann Copenhagen Obi kop
Normann Copenhagen Obi kop
Normann Copenhagen Obi kop
Normann Copenhagen Obi kop
Obi kop er en del af Obi serien fra Normann Copenhagen.

Obi  kop er en skøn, buttet silhuet i porcelæn med et varmebeskyttende silikonebælte integreret i designet. Koppen er funktionel og passer perfekt ind i hverdags dyder til de varme drikke. Obi koppen er yderst velegnet til sort kaffe, te og varm kakao. Den fås i tre smukke farver; lyseblå, sand og grå.

Serien består af kopper i tre størrelser: en espressokop, kaffe kop og krus til kaffe, te og andre varme drikke.

Mål: H: 8,2 cm, Ø: 8,3 cm

Kan vaskes i opvaskemaskine.

Designet af Simon Legald
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Obi kop

DKK 89,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0