Normann Copenhagen Ren karklude, 2 stk.
Normann Copenhagen Ren karklude, 2 stk.
Ren karklud er lavet af 100% bomuld. Karkluden findes i 3 farvevarianter og komplimenterer Ren viskestykke. Kan krympe op til 7%. Karkludene er i sæt med 2 stk.

Du kan vælge imellem blå, orange og grøn.

Ren karklude er en del af Ren kollektionen fra Normann Copenhagen, hvor du finder fine viskestykker med forskellige mønstre og farver. Viskestykker og karklude matcher hinanden med farverne Cloudy Blue, Spicy Orange og Elm Green.

Mål: H: 32,5 x D: 35 cm
Materiale: 100% bomuld
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Ren karklude, 2 stk.

Før DKK 99,00
DKK 79,20
Spar DKK 19,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 12-11-2019.

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0