Normann Copenhagen Ren viskestykke, Stripe Grid
Normann Copenhagen Ren viskestykke, Stripe Grid
Ren visketykke Stripe Grid fra Normann Copenhagen. Ren viskestykke er lavet i 100% OEKO-TEX bomuld med twill vævning, der sikrer god holdbarhed.

Ren er en kollektion af viskestykkerne i seks farver og mønstre. Match viskestykkerne parvis eller brug dem individuelt. Ren viskestykkerne komplimenterer Ren karkludene.

OEKO-TEX er et uafhængigt certificeringssystem for tekstil- og læderprodukter, der sikrer den human-økologiske sikkerhed inden for hele værdikæden.

Mål: H: 70 x D: 50 cm
Materialer: 100% OEKO-TEX bomuld
Farve: Pale Green / Spicy Orange


Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Ren viskestykke, Stripe Grid

DKK 99,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0