Normann Copenhagen Shorebird, large
Shorebird i small fra Normann Copenhagen.

De dekorative træfugle er inspireret af vadefuglen og har et elegant udtryk. De skaber en hyggelig og varm stemning til hjemmet. Du kan bruge træfuglene i din vindueskam, på en hylde og en kommode. De fine fugle fås i tre størrelser og flere farver, der kan kombineres.

Shorebird fås i tre størrelser og i hvid, ask og sort med ben i hvid, sort, messing, sort-metallisk stål og blågrøn. Træfuglene er inspireret af vadefuglen.

H: 14 x L: 22 x D: 6,5 cm
Materiale:  Ask eller eg, samt valnød
Ben i stål eller messing

Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Shorebird, large

DKK 359,00

   Vælg variant for status
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0