Normann Copenhagen Skohorn, kort
Normann Copenhagen skohorn. Skohornet er kort og praktisk lige til at have liggende ved dine sko, så de er nemme at få på.  Det er nemt at rengøre, da det blot skal have en fugtig klud.

Skohornet er god som gave til enhver lejlighed. Giv den til manden der har alt og til skoelskeren eller brug den som mandelgave.

Det er produceret i plast,

Størrelse og vægt:
Højde: 26 cm
Bredde: 4 cm
Dybde: 2,3 cm
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Skohorn, kort

DKK 119,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0