Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Normann Copenhagen Slice Table m/ linoleum, Ø95cm
Det runde Slice bord er et naturligt samlingspunkt, hvad enten det bruges som cafebord, mødebord eller spisebord.

I Slice seriens design er der kælet for  detaljerne og proportionerne, så Slice får et gedigent udtryk og en visuel lethed. Mens det oprindelige Slice bord har åbninger mellem brædderne i bordpladen, har Slice vol 2 en helt glat bordplade, som giver en rolig fremtoning og en praktisk jævn flade.

Materialernes slidstyrke gør Slice serien velegnet til hyppig brug. Egetræet har en matlakeret overflade for at beskytte træet og gøre det nemt at vedligeholde. Linoleum er et naturprodukt kendt for sine antibaketerielle og selvhelende egenskaber.

Med sine holdbare materialer og afbalancerede formsprog byder Slice serien på en tidløst møbeldesign, der udstråler varme og eksklusivitet.

Vælg imellem følgende linoleums farver:

Størrelse:
Ø: 95 x H: 74 cm
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Slice Table m/ linoleum, Ø95cm

DKK 8.999,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0