Normann Copenhagen Slumber sengetæppe
Normann Copenhagen Slumber sengetæppe
Normann Copenhagen Slumber sengetæppe
Normann Copenhagen Slumber sengetæppe
Fint Slumber sengetæppe fra Normann Copenhagen. Sengetæppet er vævede mønstre og harmoniske tone-i-tone nuancer. Serien Slumber har et luksuriøse look af jacquard til bløde og komfortable sengetæpper

Slumber sengetæppe er lavet i jacquardvævet stof. Sengetæppet findes i 3 forskellige vævninger og farver. Slumber sengetæppe er pakket med et bånd.

Mål: H: 250 x L: 250 cm
2,5 kg
Materialer: 65% polyester 35% bomuld
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Slumber sengetæppe

DKK 1.499,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0