Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Normann Copenhagen Snooze sengesæt, Lazy Morning
Normann Copenhagen Snooze sengesæt, Lazy Morning
Normann Copenhagen Snooze sengesæt, Lazy Morning
Normann Copenhagen Snooze sengesæt, Lazy Morning
Snooze sengesæt fra Normann Copenhagen med et lille fint broderi. Sengesættet er i 100% OEKO-TEX bomuld.

Snooze er en lille serie af sengesæt i et rent og monokromt look med små broderet emblem på pudebetræk og dynebetræk. Hver broderet emblem har en fint og hyggeligt tema som fx. Happy Hangover, Feel better og Sassy Chic.

Snooze sengesæt består af 1 enkelt dynebetræk og 1 pudebetræk. Dynebetrækket er lavet med skjult lynlås i bunden, mens pudebetrækket har kuvertlukning. Dynebetræk er lavet med skjult lynlås i bunden, mens pudebetrækket har kuvertlukning. Vendes broderierne nedad har du et enkelt, ensfarvet sengesæt. Sengesættet kommer i en fin pose med snoretræk, samt broderi, der refererer til sættet indeni.

Fås i to størrelser: 140x200 cm og 140x220 cm

OEKO-TEX er et uafhængigt certificeringssystem for tekstil- og læderprodukter, der sikrer den human-økologiske sikkerhed inden for hele værdikæden.

Mål:
Dynebetræk: L 200 x D 140 cm /  L 220 x D 140 cm
pudebetræk: L 60 x D 63 cm
Materiale: 100% OEKO-TEX bomuld

Farve: Warm Grey
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Snooze sengesæt, Lazy Morning

Før DKK 649,00
DKK 519,20
Spar DKK 129,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 26-01-2020.

   På lager
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0