Normann Copenhagen Stage Floor Lamp EU

DKK 3.299,00
På lager
Varenummer:505074
Et livligt udtryk møder fuldent funktionalitet i gulvlampen Stage. Stage lampen henter sin nemme bevægelighed fra professionel lyssætning og kaster et rart og varmt lys, hvor end den peges hen.

Stage er inspireret af de professionelle projektørlamper, som blandt andet bruges til filmproduktion og photo shoots. Inspirationen ses i den justerbare vippende lyskilde og den stabile trebenede fod, men udtrykket er anderledes rent og let. I det kontrastfyldte proportionelle møde mellem  den kuppelformede lyskilde og det lange slanke stel får Stage et nysgerrigt og imødekommende udseende.

Et praktisk håndtag vokser ud af Stage lampens skærm og sørger for en ligetil interaktion. Tænd/sluk-knappen er placeret tæt på håndtaget, så lampen kan tændes og positioneres med blot en enkelt håndbevægelse. Fra den energivenlige LED lyskilde passerer lyset gennem et spredeglas og efterlades blødt og behageligt.

Stage gulvlampen kan anvendes som læselys eller til stemningsbelysning, alt efter om lyskilden vippes til direkte eller indirekte belysning.
#Completliving
Instagram Shop