Normann Copenhagen Studio barstol, 75 cm
Normann Copenhagen Studio barstol, 75 cm
Normann Copenhagen Studio barstol, 75 cm
Studio barstol fra Normann Copenhagen. Barstolens skal er i formspændt egetræsfinér med et stel i stål, der givet et enkelt og grafisk med inspiration fra det industrielle look.

Studio barstolen er en del af en serie fra Normann Copenhagen til brug i private og offentlige rum. I Studio serien finder du stole, stole med armlæn og barstole i to højde. Alle modellerne kan stables, hvilket gør stolen velegnet til restaurantioner m.m.

Stolen fås i 5 farver: lys grå, grøn, eg, brun og sort.

Materiale:
Skal: Lakeret egefinér.
Ben: Pulverlakeret stål

H: 90 x L: 48 x D: 47 x SH: 75 cm

Studio er lavet i formspændt egetræsfinér. Leveres med en klar lak eller i en malede version. Benene er lavet af pulverlakerede stålrør.
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Studio barstol, 75 cm

DKK 2.349,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0