Normann Copenhagen Union bord 90 cm
Normann Copenhagen Union bord 90 cm
Normann Copenhagen Union bord 90 cm
Union bord fra Normann Copenhagen er et smukt og lækkert spisebordbord. Bordet er i et minimalistisk og tidsløst design med skinnende messingfødder. Overfladen er lavet i anti-ridse og anti-fingeraftryk laminat, der er afsluttet med en abs kant og en luftig  luftig stålkonstruktion udgør base.

Union serien er en serie på 11 forskellige borde, der byder på både runde og firkantede modeller i højder og størrelser. Kollektionen pryder med alt fra langborde til små og høje caféborde med en bred vifte af indretningsmuligheder til både private og offentlige rum.

Fås sort, grå og hvid.

Mål & Vægt:
L: 90 x D: 90 cm x H: 74,5 cm

Materiale:
Bordplade: ”Arpa Fenix” højtrykslaminat på spånplade
Ben: pulverlakeret stål.
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Union bord 90 cm

DKK 7.899,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0