Om os

Om Complet Living

Mit navn er Cecilie, og jeg er en af personerne bag Complet Living. Jeg startede Complet Living i august 2014 i samarbejde med min far Kim.

Vores grundlag for at starte denne virksomhed udspringer fra vores søster Webshop completvvs.dk, som forhandler VVS artikler til privatpersoner samt erhvervsdrivende. CompletVVS.dk har eksisteret siden 2008 og er derfor et veletableret brand. Vi følte, at tiden var inde til at tilbyde vores kunder et endnu større udvalg, når det handler om indkøb til hjemmet, og på baggrund af dette opstod Completliving.dk.  

Jeg har en ambition om at inspirere vores kunder med de nyeste varer til boligen, at skabe en simpel handelsvej og sikre mig, at mine kunder får en positiv og personlig oplevelse, når de handler hos Completliving.dk.

På Complet Living finder du et bredt udvalg af dansk og internationalt design inden for belysning, boligartikler og møbler. Dette er fra mærker som Tom Dixon, Lampe Gras, Magis, Bernard Schottlandet, New Works, David Trubridge, Normann Copenhagen, Nordstjerne og Vipp.

Jeg vil byde jer velkommen på webshoppen og håber, at i vil nyde at gå på opdagelse.

Hilsen Cecilie

Hvorfor vælge os

Hos Complet Living ønsker vi, at du får dine varer til den bedste pris og samtidig den bedste kundeservice.

I vores team arbejder vi sammen og deler vores viden, således at vi er i stand til at give vores kunder den bedst mulige service.

Som en ekstra service til dig, tilbyder vi prismatch. Det vil sige, at skulle du finde en vare billigere et andet sted, bedes du blot oplyse, hvor du har set varen, og derefter sender vi et tilbud retur til dig. Læs mere om prismatch her .
#Completliving
Instagram Shop