Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands

Retur & Bytte

Retur & bytte

Hos Completliving.dk værdsætter vi vores kunder, og det er derfor vigtigt for os, at du er tilfreds.

Hvis dette ikke er tilfældet, og produktet, du har købt, ikke lever op til dine forventninger, kan du benytte dig af vores 14 dages returret.

Når du har bestilt din ordre på Completliving.dk, sender vi dig en fortrydelsesformular sammen med din bestilling.
Hvis du har mistet din returseddel, kan du printe den herfra. På fortrydelsesformularen bedes du udfylde felterne.

Varen og fortrydelsesformularen sendes til Completliving.dk, Nybrovej 91, 2820 Gentofte mærket ’returvare’.

Hvis du har nogle spørgsmål til processen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 98 16 50 eller info@completliving.dk.


obs. udvidet returret på julegaver

Når du handler hos CompletLiving.dk tilbyder vi forlænget returfrist til 14. januar 2020 på alle bestillinger foretaget fra d. 15 november 2019.


Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0