Schottlander Mantis BS2-mini væglampe
Schottlander Mantis BS2-mini væglampe
Mantis BS2 mini væglampe, fra Schottlander er en del af lampeserien Mantis. Serien tager udgangspunkt i tegninger fra 1951, der er fundet frem fra gemmerne og relanceret. Lampens navn og design har hentet inspiration fra insekternes verden, og dette kommer til udtryk i den bevægelige og svævende lampe, der har en horisontal rotation på 200 grader. Lampen forener den skulpturelle form med funktionalitet, symmetri og asymmetri.

Martis BS2 mini er en miniudgave af Mantis BS2. Lampen er elegant og i et tidsløs design.
MANTIS -serien indebærer udover Væglamper også bordlamper, Loftslamper og Gulvlamper.

Materiale: stål
Farve: Sort

Mål: Dybde på arm 71 cm, Skærm dybde 17,5 cm. Horisontal rotation: 200 grader

Lyskilde:
3W, LED
Vis mere
Vis mindre

Schottlander Mantis BS2-mini væglampe

DKK 4.195,00
   2-3 ugers leveringstid
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0