Tag efteråret ind

Tag efteråret ind

Tag efteråret indEn blanding af årstid, enkelthed og lys - tilsat hygge og en masse personlighed.

Vejret er gråt, det småregner og de uldne sokker er fundet frem - ja det er helt sikkert blevet efterår, det er mandag og det er koldt...

Jeg elsker efteråret - det er tid til indendørs hygge, det er farvel til sommerens varmeluft og klare farver. Istedet byder jeg glædeligt efteråret indenfor med masser lys og hygge. Alle krukkerne fra haven tages ind og de varme tæpper findes frem fra gemmerne - det bliver mere hule agtigt. Jeg kan finde på at skifte betrækket på puderne i sofaen ud, til lidt dybere og mørkere farver og fylde vaserne med grene og blade fra haven.

Jeg bruger især lys til, at skabe hygge - mit hjem er fyldt med lys. Der er gerne en lampe i hvert hjørne og det er en fornøjelse at kombinere lyskilderne på forskellige måder. Jeg elsker lamper og med en lys dæmper er det perfekt til at skabe hulestemning. Findes der noget hyggeligere end stearinlys? Nej - vel! I de kolde måneder har jeg altid masser af levende lys tændt. Mit hjem skal udstråle varme og det skal give vores gæster en hjertelig velkomst. Det skal være det sted jeg allerhelst vil være - både når jeg er glad, men også når jeg trænger til at "putte" mig ind i mig selv.

Jeg har samlet lidt produkter fra siden, som kan hjælpe dig med at skabe en hyggelig hule og omfavne efterårs stemningen:

1. Smukke vaser fra Tom Dixion
Den Håndmalet kobber detalje, giver dem en varme som står i god kontrast til det kolde efterårsvejr. Fyld vaserne med grene, blade eller kastanjer fra haven, det giver et personligt strejf og gør hjemmet mere hule agtigt.

2.  Bell Lamp fra Normann Copenhagen  - er robust og formen er enkel.
Hæng en enkelt  eller sæt flere sammen i forskelligestørrelser. Hæng den i et hjørne og skab hygge med en lys dæmper.

3. Tom Dixon Scented Candle Royalty, stort duftlys.
Royalty fanger stemningen af den engelske "teatime" med Earl Grey, scones og marmelade.

4. Brick Cushion  har et mønster, der er sammensat af geometriske figurer.
Puden er af forskellige tekstilstykker i forskellige strukturer og nuancer. Stykkerne på forsiden er alle forskellige, hvorimod bagsiden er i ét materiale. Brick Cushion er et optimalt valg til at tilføre et strejf af farve til hjemmet.

5. Smukt, blødt og stilrent tæppe  fra Normann Copenhagen i farven Smoke/Grey.
Tæppet er fremstillet af 100% New Zealand uld. Og perfekt til at putte sig i på de kolde og grå efterårs dage!

Passer perfekt med:

6. Fin 4-armet lysestage fra Normann Copenhagen i støbejern.
Lysestagen har en blanding mellem et råt og stilrent udtryk.