Tell Me More pudebetræk i hør - 60x90
Tell Me More pudebetræk i hør - 60x90
Tell Me More pudebetræk i hør - 60x90
Tell Me More pudebetræk i hør - 60x90
Pudebetræk i blødt, stonedwashed hør med klassisk lukning langs den korte side. Pudebetrækket fås i fem skønne farver. Pudetrækket er i 100% hør med et elegant og ”krøllet” look. Kombinere pudernes farver og materialer med hinanden og brug dem i sengen, sofaen eller som hygge i en stol.

Mål:
60x90 cm
Materiale: 100% hør
Kan vaskes i 60 ° i vaskemaskine, tåler lettere tørring
Vis mere
Vis mindre

Tell Me More pudebetræk i hør - 60x90

DKK 259,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0