Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Teministeriet Tebrygger 400 ml
Elegant og fin lille tebrygger fra Teministeriet i 400 ml. Den er produceret i varmeresistent glas med låg og filter i rustfrit stål. Filteret i kanden sidder fast på låget, og fungere på en simpel måde ligesom man kender fra en stempelkande.

Kom tebladende i kanden hvorefter det varme vand hældes over- Lad teen trække i den anbefalede tid og teen i din yndlingskop.  Filteret skal ikke trykkes ned i kanden, og tebladene vil filteres fra når du hælder.

Tåler opvaskemaskine.
Vis mere
Vis mindre

Teministeriet Tebrygger 400 ml

DKK 200,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0