Tivoli By Normann Cph Tivoli Mirage Spejl i karamel
Tivoli By Normann Cph Tivoli Mirage Spejl i karamel
Mirage spejl i karamel fra Tivoli By Normann Copenhagen.

Vi rydder op på vores lager og sælger dette smukke og utrolig fine spejl fra Tivoli By Normann Copenhagen. Spejlet er i original emballage og fejler absolut intet.

1. stk. haves med karamel.

I Tivolis spejlsale kan du se unikke spejlbilleder og sjove skikkelser snige sig rundt mellem de blanke spejlglas. Det er her Normann Copenhagen har hentet inspirationen til Mirage-spejlet. Lav dig inspirere og skab din egen kunstneriske vægdekoration med enkle grafiske mønstre og spejle i forskellige størrelser.

Mål: H 70 x B 50 cm.
Pulverlakeret Stål

Spejlet kan ikke byttes eller tages retur.
Vis mere
Vis mindre

Tivoli By Normann Cph Tivoli Mirage Spejl i karamel

Før DKK 1.299,00
DKK 645,00
Spar DKK 654,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0