Tivoli By Normann Cph Toli pendel, Ø42 i havegrøn
Tivoli By Normann Cph Toli pendel, Ø42 i havegrøn
Vi rydder op på vores lager og sælger Toli Pendel fra Tivoli by Normann Cph til særpris. Lampen fejler absolut intet og er stadig i original emballage.

Lampen er i havegrøn

Toli pendel i enkelt design fra Tivoli by Normann Cph. Loftslampen er inspireret af flere udvendige detaljer fra Tivolis arkitektur, såsom vinduer, facader og gitre m.m. Toli-pendlerne er i metal og fås i to farvenuancer. Linjerne på lampen er skarpe og ultramoderne med en enkel silhuet og grafiske linjer, hvor lyset kommer ud, når lampen er tændt.


Mål m.m.:
H: 30 x Ø: 42 cm
0,3 kg

Pulverlakeret stål

Standard E27 fatning. Lampen kommer med 4 m stofledning.

1. stk. haves i perlegrå
Lampen tages ikke retur og byttes ikke
Vis mere
Vis mindre

Tivoli By Normann Cph Toli pendel, Ø42 i havegrøn

Før DKK 3.499,00
DKK 1.749,00
Spar DKK 1.750,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   1-2 dages leveringtid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0