Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Tom Dixon Bell Table Light bordlampe
Tom Dixon Bell Table Light bordlampe
Tom Dixon Bell Table Light bordlampe
Bordlampen, Bell Table Light, fra Tom Dixon er kendetegnet ved at have en kuppel, som ser ud som om, den nærmest svæver over den aflange fod i presset stål.

BELL er resultatet af en øvelse i forenkling. Kuplernes fint polerede og glinsende spejloverflader resulterer i, at farver og konturer indfanges fra omgivelserne.

Når BELL tændes reflekteres en glorie af lys på lampefoden direkte fra det matterede glas på undersiden af den øverste kuppel.

Materiale: messing, kobber og støbejern

Mål: h. 44 cm, b. 28 cm
Vis mere
Vis mindre

Tom Dixon Bell Table Light bordlampe

DKK 5.250,00

   På lager
stk
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0