Tom Dixon Brew Espresso sæt i sort
Tom Dixon Brew Espresso sæt i sort
Tom Dixon Brew Espresso sæt i sort
En stål og rørige stovetop espresso-maker med et sort poleret finish bringer et strejf af art deco raffinement til morgen-kafferitualet. Ideel til hverdagens baristaer, søndag morgen eller efter-middag espressoen.

Tom dixon har lanceret en espresso kande som er del af det nye kaffesæt i sort. Brew kaffesættet er en fejring af kaffekulturen – en hyldest og anerkendelse til den moderne kaffe, som en form for kunst, der fortjener tid og ydmyg respekt. Sættet omfatter alle de nødvendige værktøjer for, at gøre kaffen mere ekstravagant. Hvert produkt er med præcision udformet af rustfrit stål, med et sort højglans finish.

Kaffesæt indeholder:
Espresso-maker kande 750 ml
4 espressokopper 50 ml

Undgå at bruge rengøringsmidler med blege, syre og ammoniak.

Bemærk venligst, at farven kan ændre sig over tid på grund af materialets art.
Vis mere
Vis mindre

Tom Dixon Brew Espresso sæt i sort

DKK 1.799,00
   2-3 ugers leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0