Tom Dixon Melt mini pendel
Tom Dixon Melt mini pendel
Skulptural mini pendant loftlampe fra Tom Dixon i glas.

Melt Smoke-serien fra Tom Dixon er baseret på ideen om at skabe det uperfekt, organisk og naturalistisk lysobjekt. Smoke-serien Melt Mini Pendant og Melt Pendant og Melt Surface i smukke nuancer med en farvepalette af stringent blank sort, en skarp og  præcis  rustfri stål samt en elektrisk popart-blå.

Fås i smoke og blue

Mål:
Ø: 28 cm
Højde: 27 cm

Vis mere
Vis mindre

Tom Dixon Melt mini pendel

DKK 5.165,00

   2-3 ugers leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0