Tom Dixon skønheder til kontoret

Tom Dixon skønheder til kontoret

Tom Dixon skønheder til kontoretTom Dixon er en designer der har formået at designe elementer til alle boligens rum. Som noget nyt kan du nu også pynte dit kontor med smukke designelementer.

Jeg er faldet pladask for en af hans seneste kreationer - nemlig Cube serien, der er designet specifikt til kontoret.
Jeg synes ofte, at kontoret har en tendens til at blive upersonligt. For mig virker det som om at kontoret ikke er et rum der bliver prioriteret særligt højt når det kommer til indretning og hygge. Og det undre mig faktisk, da et kontor ofte er et rum man bruger enormt mange timer i i løbet af en uge. Så hvorfor ikke skabe nogle hyggelige rammer. hvem ved måske det kan øge produktiviteten :) tom Dixons Cube serie er et godt bud på hvordan man kan opgraderer kontorets udseende.

Tom Dixons serie Cube som består af en hæftemaskine, en tape dispenser, kuglepind samt en holder til kuglepinde. Alle produkterne er fremstillet af zink der har en kobberbelagt og lakeret overflade. Cube serien har et robust design til det moderne skrivebord. Produkterne fra denne serie er også en perfekt gave til manden eller kvinden der har alt. Alle produkterne er emballeret i farverig gaveæske.

Se produkterne nedenfor.

1. Tom Dixon Cube Hæftemaskine
2. Tom Dixon Tapedispenser
3. Tom Dixon Kuglepind
4. Tom Dixon Kuglepindholder

Yderligere har jeg valgt at linke til nogle af Tom Dixons nyeste vaser, der har fået navnet Tank. Fyld kontoret med smukke blomster, ikke nok med at det pynter - så kan de være med til at skabe fornyet energi.

Se alle Tom Dixons Tank vaser her.

Alle kontor elementerne ligger på dette bord fra tom Dixon. Bordet hedder  Slab Dining Table og fås i to farver.