Vipp 255 Glasbeholder, 1,7L
Vipp 255 Glasbeholder, 1,7L
Vipp 255 Glasbeholder, 1,7L
Vipp 255 glasbeholder til madvarer i et enkelt design. Vipp glasbeholderen er en praktisk opbevaringsløsning til køkkenet. Beholderen fås i to størrelser og er fremstillet af slidstærkt glas med en transparent gummiring til sikre tæt forsegling.

Vipp glasbeholder kan opbevarer madvarer, som pasta, linser m.m. samt te og kaffe og beholderens gummiring gør at indholdet bevarer friskheden. Brug dem i køkkenet til at organisere dine madvarer med i skuffer og skabe. Du kan også skabe en hyggelig stemning ved at stille dem frem til skue på køkkenbordet eller åbne hylder.

Mål: Ø 10 cm x H 27,7 cm
Materiale: Mundblæst borosilikatglas glas, silikone.
Kan indeholde: 1,7 L

Vipp glasbeholder fås til 0,9 L og 1,7 L - se relaterede varer
Vis mere
Vis mindre

Vipp 255 Glasbeholder, 1,7L

DKK 200,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0