Vipp 456 Shelter lounge stol
Vipp 456 Shelter lounge stol
Vipp 456 Shelter lounge stol
Vipp 456 Shelter lounge stol
Shelter lounge stol i sort stel med læder sæde. Stolen er i et moderne design med stringent look. Lounge stolen er inspireret af Vipp Shelteret, der med sit monokrome arkitektur og indretning danner rammen for stolens design.

Vipp Shelter lounge stol passer smukt ind i ethvert moderne hjem, hvor design, enkelhed og komfort er i fokus. Stolen er utrolig behagelig at side i og det enkelte stel gør stolen til en god supplement til sofaen.

Mål:
H: 75(37) x B: 75 x D: 74 cm
Rustfrit stål og sort læder

Shelter lounge stolen kan ses i vores showroom. Her kan du prøve stolen og opleve komforten, samt se den i sammenhæng med vores andre Vipp møbler.

Vores showroom har åbent imellem 10-15.30 mandag til fredag, ring gerne for nærmere aftale: tlf. 36 98 16 50

CompletLiving showroom
Nybrovej 91
2820 Gentofte
Vis mere
Vis mindre

Vipp 456 Shelter lounge stol

DKK 12.500,00
   3-5 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0