Vipp 610 Loft Ottomann - Chaiselong i Ritz
Vipp 610 Loft Ottomann - Chaiselong i Ritz
Vipp 610 Loft Ottomann - Chaiselong i Ritz
Vipp 610 Ottomann - Chaiselong er i et moderne design og fås i en smuk og elegant velour. Ottomann kan kombineres med en Vipp 610 Loft sofa i selv samme stil.

Loft serien består af Sofaer og moduler som kan sammensætte efter eget ønske. Det giver dig mulighed for at skabe det sofa møbel, som passer ind i din bolig.

Vælg imellem farverne (Ritz - velour): Clay, Burned Umber, Dark Grey, Coffee, Blue Grey, Cypress, Blue Black, Dark Wine og Mustard.

Materiale: Ritz Velour - 83% bomuld, 9% modal og 8% polyester
Mål: H:38 cm x D: 100 cm x L: 80 cm Sæde: 40 cm

Modulerne: Open end left, open end right, open sofa, sofa right, sofa left samt en chaiselong. Sofa Loft fås også som 2 ½ og 3 personers sofa. (se billede)

Vipp 610 fås i flere materialer og farver. Kontakt os for nærmere information.

I vores showroom har et udvalg af møbler og sofaer m.m. fra Vipp. Du kan se det hele imellem 10-16 på alle hverdage. Sofaen fås også i andre farver og materialer. Stofprøver kan ses i showroom - Se Vipp materiale oversigt her.

Ring gerne for nærmere aftale.

CompletLiving showroom
Nybrovej 91
2820 Gentofte
Vis mere
Vis mindre

Vipp 610 Loft Ottomann - Chaiselong i Ritz

DKK 8.200,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0