Vipp 610 Loft sofa right i Ritz
Vipp 610 Loft sofa right i Ritz
Vipp 610 Loft sofa right i Ritz
Loft open sofa fra Vipp Furniture Collection. Loft sofa er i et moderne design og fås i en smuk og elegant velour. Sofaen er åben i højre side og kan kombineres med andre Loft sofa moduler.

Sofa Loft er en serie af moduler, som kan sammensætte efter eget ønske. Det giver dig mulighed for at skabe den sofa, som passer ind i din bolig.

Sofaen består af en solid ramme af birk og krydsfinér med fyld af skum, polyfibre og fjer. stel med fødder af stål.

Fås i Ritz (velour) i farverne: Clay, Burned Umber, Dark Grey, Coffee, Blue Grey, Cypress, Blue Black, Dark Wine og Mustard.

Materiale: Ritz Velour - 83% bomuld, 9% modal og 8% polyester
Mål: H:63 cm x D: 100 cm x L: 180 cm Sæde: 40 cm

Modulerne: Open end left, open end right, open sofa, sofa right, sofa left samt en chaiselong. Sofa Loft fås også som 2 ½ og 3 personers sofa. (se billede)


Loft sofa i grå (0706 Dark Grey) kan ses i vores showroom fra maj 2019 imellem 10-16 på alle hverdage. Sofaen fås også i andre farver og materialer. Stofprøver kan ses i showroom - Se Vipp materiale oversigt her.

Ring for nærmere aftale.

CompletLiving showroom
Nybrovej 91
2820 Gentofte
Vis mere
Vis mindre

Vipp 610 Loft sofa right i Ritz

DKK 23.600,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0