Vipp 632 Chimney sofa, 4 personers i læder

DKK 82.000,00
10 ugers leveringstid
Chimney 4 personers sofa i læder. Sofaen består af to sofamoduler, en højre og en venstre del, der er sammensat. Sofaen er i brun læder med en glat overflade. Den fås også i mange andre materialer.

Chimney sofa 632 serien har runde former og et detaljeret, kompakt design, der giver sofaen et stærkt visuelt udtryk. Chimney sofa serien fås i flere størrelser i forskellige materialer og farver. Sofaen består af en 2 ½ og 3 personers sofa med eller uden ottoman(Chaiselong), samt flere typer af moduler, som kan sammensættes efter eget ønske. Det er muligt at designe og sammensætte en sofa efter egne ønsker. Alle sofaer og sofamoduler er produceret med en solid ramme af pulverlakeret aluminium og polster af høj kvalitet.

Sofaen er designet med en blanding af skum, polyfiber og naturlige fjer, hvilket giver den et komfortabel siddeoplevelse.

Materiale: Pulverlakeret aluminum, rusfrit stål, træ, læder
Læder: Cloud Aniline leather (smooth finish) (Category 3, Cloud)
Mål: Sofa left og right: 2 x H: 70 x D: 90x L: 170 cm SH: 40 cm. Den samlet længde: 340 cm

Valg af andet materiale, sofa størrelse og moduler
Ønsker du din sofa i en anden størrelse eller i et materiale, som ikke er tilgængelig på vores webshop, så er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Mail, info@completliving.dk eller på tlf. +45 36 98 16 50

For nærmere information vedr. materialer, moduler og priskategorier:
Vipp katalog
Vipp material
Vipp sofamoduler
#Completliving
Instagram Shop