Vipp 632 Chimney Sofa 3 personers m/ Ottoman i Latenzo
Vipp 632 Chimney Sofa 3 personers m/ Ottoman i Latenzo
Vipp 632 Chimney Sofa 3 personers m/ Ottoman i Latenzo
Vipp 632 Chimney Sofa 3 personers m/ Ottoman i Latenzo
Vi gør plads til nye møbler fra Vipp og sælger derfor denne skønne Chimney 3-personers sofa med en Ottoman - Chaiselong fra Vipp Furniture Collection.

Chimney Sofaen fremstår som ny og har udelukkende været brugt som udstillingsmodel i vores showrooom. Sofaen er i en smuk i brun(18 Latenzo).

1 stk. Chimney sofa med Ottoman haves

Sofaen og Ottomann består af en solid ramme af birk og krydsfinér med fyld af skum, polyfibre og fjer. stel med fødder af stål.

Materiale: Kategori 1/ 70% polyester, 30% acrylic
Farver: mørk brun Col. 18 (Dark Brown)

Chimney sofa mål:
Mål: H:70 cm x D: 90 cm x L: 260 cm Sæde: 40 cm
Stel: Sort sprøjtet stål med poleret stålfødder

Ottoman - Chaiselong mål:
Mål: H:38 cm x D: 90 cm x L: 80 cm Sæde: 40 cm

Chimney Sofa med Ottomann kan ikke sendes/leveres, da original emballage ikke længere haves. Skal afhentes i showroom. Ring ved spørgsmål eller nærmere aftale.

Chimney Sofa med Ottomann i brun(18 Latenzo) kan ses i vores showroom imellem 10-16 på alle hverdage. Ring for nærmere aftale.

CompletLiving showroom
Nybrovej 91
2820 Gentofte
Vis mere
Vis mindre

Vipp 632 Chimney Sofa 3 personers m/ Ottoman i Latenzo

Før DKK 32.500,00
DKK 22.750,00
Spar DKK 9.750,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   Afhentes efter aftale
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0